Sadhakayogi MENTOR program

Szeretnéd az oktatói készségedet fejleszteni, vagy éppen szinten tartani? Akár frissen végzett oktató vagy, akár már oktatsz egy ideje – de szeretnéd a tudásodat különféle szempontok alapján újragondolni, akkor mindenféleképpen javaslom neked, hogy csatlakozz a Sadhakayogi mentor programhoz.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Ez a zárt FACEBOOK csoport kezdő jógaoktatók segítésére jött létre. Gyakran tapasztalom azt, hogy frissen végzett jógaoktatók az oktatói képzés után tanácstalanul és elbizonytalanodva törekszenek próbára tenni magukat az “éles” oktatásban. A célom az, hogy olyan témakörök feldolgozásával – amelyek segítségére lehetnek mindenkinek – szélesítsük a tudástárunkat, amelyek a jógaoktatás különféle területeire koncentrálnak és eszközt adnak a kezdő jógaoktatók kezébe. A csoportban mindig lesz általam választott témájú videó, ugyanakkor van lehetőség kérdezni és olyan téma javaslatokat tenni, amikben szívesen mélyednétek el a professzionálisabb oktatás végett. Az ebben a csoportban létrejövő tartalmak FIZETŐSEK, amit havi előfizetés formájában tudsz használni. A videók a későbbiekben IDŐKORLÁT NÉLKÜL visszatekinthetők. Minden videó kereső szóval lesz ellátva, ami lehetőséget biztosít arra, hogy könnyen tudj keresni a számodra megfelelő témakörben. Az ELŐFIZETÉS ára 8.000 forint, amit minden hónap 10-ig ÁTUTALÁS formájában tudsz rendezni. Ellenkező esetben a csoport tagság megszűnik.

KERESÉS

Attól függően, hogy mobilról, tabletről vagy számítógépről történik a keresés – helyileg eltérő helyen, de egy 🔍 (nagyító ikon)-t kell keresned. Ezzel tudsz a csoporton belül keresni. Minden videó kereső szóval lesz ellátva, mint például: óraterv írás, ájurvéda, gyakorlatsorok, légzőgyakorlatok, stb. Ez lehetőséget biztosít számodra, hogy ne kelljen állandóan lefele hajtani a bejegyzéseket, hanem csak és kizárólag az adott keresőszóval ellátott témakörben fogsz találatot kapni.Ha rendszeresen gyakorolsz és irányítottan teszed ezt, akkor szerintem ez egy remek segítség lesz a csoportban való tájékozódáshoz.

ELŐFIZETÉS

A csoport tagság havi díjas, melynek költsége 8.000 FT / hó. Az új tagok 48 órán keresztül tudják használni a videókat, utána az előfizetés összegének az elutalásával tudják biztosítani a csoportban maradásukat. Minden hónap 10-ig kell az utalást rendezni, amennyiben a csoportban szeretnél maradni.

FELELŐSSÉG VÁLLALÁS

A csoportban megjelenő tudásanyag felhasználása az óratartásodban a saját felelősséged. Tudomásul veszed, hogy nincs az oktató személye általi személyes jelenlét, így az elhangzott információk jóga órába való átültetésének lehetőségét neked kell mérlegelni.

VIDEÓ TARTALOM

Óraterv írás oktatás módszertana (60 perc)

Óratípusok áttekintése (50 perc)

Folyamatosan kerülnek feltöltésre a tartalmak, amihez pici ízelítőt is összeállítottam nektek, hogy mire számíthattok:

  • Rövid, közép és hosszú távú tervezés
  • Hogyan kezdjek neki óratervet írni?
  • Váta típusú gyakorlás
  • Pitta típusú gyakorlás
  • Kapta típusú gyakorlás
  • Légzőgyakorlatok az órákon
  • Mantrázás az órákon
  • Váta óraterv írása
  • Pitta óraterv írása
  • Kapha óraterv írása
  • Stb.

Related Posts

Leave a Reply